To κρέας
Telemachos Art Grill.
Η εισαγωγή ακολουθεί τις επιταγές της παράδοσης με τα ορεκτικά σε δίσκο και μια σειρά από δροσερές, φρεσκότατες σαλάτες. Με την κουζίνα να αντλεί πρώτες ύλες από προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες, και να δίνει μεγάλη προσοχή στα ψησίματα, τη συνέχεια γράφει όλη η γκάμα της ελληνικής κρεατοφαγίας: εξαιρετικό κοντοσούβλι και μαστόρικο κοκορέτσι, τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, αλλά και αρνίσια σουβλάκια ή αρνίσια κεμπάπ, βαθιά κρεατένιο μπιφτέκι, χυμώδες αρνάκι ή γουρουνόπουλο στη σούβλα, είναι λίγοι μόνο από τους πρωταγωνιστές μιας πραγματικά μεγάλης και άκρως δελεαστικής συλλογής. Oι λάτρεις του grill έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εντυπωσιακές βοδινές σπαλομπριζόλες, μπριζόλες από μοσχίδες, Rib Eye, Τ-Βοne και το περίφημο Chateaubriand, ενώ οι πιο παραδοσιακοί θα χαρούν πραγματικά το αρνάκι ή το κατσικάκι γάστρας που λιώνει στο στόμα.